Barion Pixel
Bezár
TERMÉKEK SZŰRÉSE
Ár alapjánBarion - Ingyenes!

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás,amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltöttegyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar NemzetiBank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elégmegadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVCkódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned akártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég aze-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előrefeltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetésseltudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénztküldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem islehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénzfogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat!

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a webenvagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, mégazt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénztküldhetsz vagy fogadhatszElső a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosításavédi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságosszerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.Aböngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát BarionPayment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok általmegkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. ABarion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakítottákki.KÉRDÉSE VAN?

Írja meg nekünk kérdéseit,
csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.