• Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab (10 cm )
    Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab (10 cm ) Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab (10 cm ) Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab (10 cm ) Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab (10 cm ) Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab (10 cm )

     A szivacsmatracok mesterségesen előállított poliuretán habból készülnek, melynek legfontosabb előnye, hogy nagyon könnyű, jól formálható és nagy teherbírással rendelkezik. Szerkezetükből adódóan sokféle célra alkalmazható.

     Ezeket a matracokat különböző keménységben és vastagságban készítjük el, továbbá négyféle keménységben forgalmazzuk. A lágy-hab a komfortért és a puhaságért, a félkemény és kemény-hab a tartósságért és a kényelemért, de fixen alátámasztott matracért felel. Extra kemény-hab a nagyobb súlyú vevőinknek vagy azoknak ajánlott, akik a „spártai” pihenést kedvelik.

      A habok vastagsága 5 cm-től akár 25 cm-ig is rendelhető, mind a négy keménységben. A matracokat méretre is rendelhetik nálunk, az egészen egyedi szivacsmatrac igényeket is .

A  szivacsmatracainkat 10-12 munkanapra  tudjuk vállalni Önnek!! Az egyedi szivacsmatrac rendeléseket előre utalással tudjuk csak vállalni.

Tulajdonságai:

Magasság: 10 cm

   A szivacsmatracok huzattal is rendelhetőek.

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a portól és szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit!!

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab (10 cm )

  • Cikkszám: GYSZIVM0017
  • Készlet információ: 10-12 munkanap
  • 5,500 Ft

  • Nettó: 4,331 Ft

Lehetséges opciók

Megrendelés

Kapcsolódó termékek

Gyerek hengerpárna - Teddy

Gyerek hengerpárna - Teddy

    Ideális pihenőpárna hossza..

1,390 Ft Nettó: 1,094 Ft

Matracvédő - 2 oldalas 90x200 cm

Matracvédő - 2 oldalas 90x200 cm

TERMÉKLEÍRÁS:Az ágybetétvédő növeli a ma..

5,950 Ft 8,500 Ft Nettó: 4,685 Ft

Címkék: Albakomfort, webáruház, matrac, gyerek szivacs matrac

Facebook tab Twitter tab