• Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab huzattal ( 10 cm )
    Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab huzattal ( 10 cm ) Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab huzattal ( 10 cm ) Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab huzattal ( 10 cm )

 A szivacsmatracok mesterségesen előállított poliuretán habból készülnek, melynek legfontosabb előnye, hogy nagyon könnyű, jól formálható és nagy teherbírással rendelkezik. Szerkezetükből adódóan sokféle célra alkalmazható.

Ezeket a matracokat különböző keménységben és vastagságban készítjük el, továbbá négyféle keménységben forgalmazzuk. A lágy-hab a komfortért és a puhaságért, a félkemény és kemény-hab a tartósságért és a kényelemért, de fixen alátámasztott matracért felel. Extra kemény-hab a nagyobb súlyú vevőinknek vagy azoknak ajánlott, akik a „spártai” pihenést kedvelik.

A  szivacsmatracainkat 10-12 munkanapra  tudjuk vállalni Önnek!! Az egyedi szivacsmatrac rendeléseket előre utalással tudjuk csak vállalni.

Tulajdonságai: 

Magasság: 10 cm


Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a portól és szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit!!

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Gyerek szivacs matrac- Extra kemény hab huzattal ( 10 cm )

  • Cikkszám: GYSZIVM0015
  • Készlet információ: 10-12 munkanap
  • 10,700 Ft

  • Nettó: 8,425 Ft

Lehetséges opciók

Megrendelés

Kapcsolódó termékek

Matracvédő - 2 oldalas 90x200 cm

Matracvédő - 2 oldalas 90x200 cm

TERMÉKLEÍRÁS:Az ágybetétvédő növeli a ma..

5,950 Ft 8,500 Ft Nettó: 4,685 Ft

Címkék: Albakomfort, webáruház, matrac, gyerek szivacs matrac

Facebook tab Twitter tab