• Gyerek szivacs matrac- Félkemény hab ( 6 cm )
    Gyerek szivacs matrac- Félkemény hab ( 6 cm ) Gyerek szivacs matrac- Félkemény hab ( 6 cm ) Gyerek szivacs matrac- Félkemény hab ( 6 cm ) Gyerek szivacs matrac- Félkemény hab ( 6 cm ) Gyerek szivacs matrac- Félkemény hab ( 6 cm )

     A szivacsmatracok mesterségesen előállított poliuretán habból készülnek, melynek legfontosabb előnye, hogy nagyon könnyű, jól formálható és nagy teherbírással rendelkezik. Szerkezetükből adódóan sokféle célra alkalmazható.

     Ezeket a matracokat különböző keménységben és vastagságban készítjük el, továbbá négyféle keménységben forgalmazzuk. A lágy-hab a komfortért és a puhaságért, a félkemény és kemény-hab a tartósságért és a kényelemért, de fixen alátámasztott matracért felel. Extra kemény-hab a nagyobb súlyú vevőinknek vagy azoknak ajánlott, akik a „spártai” pihenést kedvelik.

      A habok vastagsága 5 cm-től akár 25 cm-ig is rendelhető, mind a négy keménységben. A matracokat méretre is rendelhetik nálunk, az egészen egyedi szivacsmatrac igényeket is .

A  szivacsmatracainkat 10-12 munkanapra  tudjuk vállalni Önnek!! Az egyedi szivacsmatrac rendeléseket előre utalással tudjuk csak vállalni.

Tulajdonságai:

Magasság: 6 cm

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a portól és szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit!!

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Gyerek szivacs matrac- Félkemény hab ( 6 cm )

  • Cikkszám: GYSZIVM0005
  • Készlet információ: 10-12 munkanap
  • 2,400 Ft

  • Nettó: 1,890 Ft

Lehetséges opciók

Megrendelés

Kapcsolódó termékek

Matracvédő - 2 oldalas 140x200 cm

Matracvédő - 2 oldalas 140x200 cm

TERMÉKLEÍRÁS:Az ágybetétvédő növeli a ma..

9,100 Ft 13,000 Ft Nettó: 7,165 Ft

Akril Pléd (krém) - Szarvasos

Akril Pléd (krém) - Szarvasos

    Az akril dekoratív pléd pu..

6,490 Ft Nettó: 5,110 Ft

Címkék: Albakomfort, webáruház, matrac, gyerek szivacs matrac

Facebook tab Twitter tab