Barion Pixel
Bezár
TERMÉKEK SZŰRÉSE
Ár alapján

MATRAC ENCIKLOPÉDIA
MATRAC ENCIKLOPÉDIA
Matrac Enciklopédia
MATRAC ENCIKLOPÉDIA

Minden, amit az ágybetétekről tudni érdemes Matracot vehet bárhol, ám ha nyugodtan akar aludni, az Albakomfort tapasztalataira támaszkodva ágyaz meg álmainak. Segítségünkkel garantáltan megtalálja az adottságainak, szokásainak megfelelő fekhelyet, és hogy bebizonyítsuk, nem a levegőbe beszélünk, a MATRACENCIKLOPÉDIA oldalain sorra vesszük, amit az ágybetétekről tudni érdemes.

Matracvásárlási tanácsok az Albakomfort Matrac Webshoptól

Rugós, esetleg szivacsmatracot? Puhát, süppedőset, spártain keményet? Vékonyat, vagy vastagabbat? A bőség zavarával szembesül, aki új matrac választására adja a fejét, ám az Albakomfort segít, hogy mindenki megtalálja a pihentető alvást biztosító, egészséges és számára kényelmes fekhelyet.

Bonellrugós matracok

Versenytársai gyártói régóta úgy tesznek, mintha nem tekintenék ellenfélnek. Részvéttel átitatott sajnálkozással a kiöregedett megoldások sorában emlegetik, legszívesebben nyugdíjaznák, a feledés homályába száműznék, ám a bonellrugós matracot korai leírni.

Zsákrugós matracok

James Marshall maradandót alkotott. Talán sosem derül ki, hogy a brit származású mérnök fejéből egy álmatlan éjszakán pattant ki az isteni szikra, vagy a szakadatlan kísérletezés vezette a sikerhez, az utókor mindenesetre nyugodtan alhat. A kanadai Torontóban éppen 1900-ban céget alapító feltaláló ötlete nyomán készülő táska-, illetve zsákrugós ágybetétek napjainkban is népszerűek.

Hideghab matracok

Talán hallotta már, hogy „habosan szép az élet”, ám a különféle habok nélkül napjainkban valójában élni sem tudnánk. Hab kell a mosáshoz, az ellazító fürdőzéshez, hab híján ízetlen a korsóban aranysárgán csillogó sör, a gyerek panaszkodik a lefekvés előtt szürcsölgetett kakaóra, és a szintetikus habanyagok hiányában az alvás is rendkívül kényelmetlen lenne.

Memóriahabos matracok

Ébredéskor álmaink többnyire gyorsan szertefoszlanak. Mire a szemünket dörzsölgetve kikászálódunk az ágyból, elhomályosulnak az addig élénk víziók, köztük a telitalálatos lottószelvény számai. A reggeli kávét kortyolgatva jobbára már csak arról mormogunk, hogyan aludtunk.

KÉRDÉSE VAN?

Írja meg nekünk kérdéseit,
csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.