• BC-EX - Bonell rugós matrac

TERMÉK ADATAI:Magasság: 24 cm 

Súlykorlát: 100 kg

Garancia 10 év

Huzat típus: Élvarrott fix huzatos
Huzat anyaga: Jacquard szövet

Komfort: Félkemény

Összetétel: 5+11+5cm hab+rugótest+hab

Keménységi fokozat: 6-os skálán 4 


Szállítás: Székesfehérvár és Budapest ingyenes házhoz szállítás, vidékre megegyezés szerint, önköltségi áron!

Szállítással kapcsolatban vegye fel a kontaktot kollégánkkal a 30-628-2713- as telefonszámon.

Szállítási határidő: Megrendeléstől számított 3 hét


Ennél a matracnál jól ötvözték az erősített 110mm-es 2,4-es bonell rugózatot a kókusz réteg megfelelő tartásával, mely további szellőzöttséggel ruházza fel a matracot,továbbá növeli a matrac antiallergén tulajdonságát. Erre épül a heterogén ortopéd poliuretán hab réteg, ezt zárja le mindkét oldalon az antidekubituszos kiképzésű aircell réteg, mely a megfelelő komfort elérésében segít masszírozós érzetet idézve. A BC-EX bonell rugós matrac kókusz réteggel a megerősített tartásért és a még jobb szellőzésért felelős, ami párosul egy heterogén poliuretán ortopéd réteggel, illetve az antidekubituszos kiképzésű aircell komfort réteggel.

A bonell rugós matrac lehetővé teszi a tökéletes alátámasztás a gerincnek minden alváspozícióban. Ezekhez a rugós matracok kialakításához edzett acél rugótestet használnak, amiket a bonell rugós matracok gyártásánál egy huzal segítségével összefűznek. Így garantálva a hosszú élettartamot intenzív igénybevétel mellet is.

Ingyenes házhoz szállítás!

Egyszemélyes matracokhoz ( 80x200 cm és 90x200 cm) 1 db ajándék párnát, kétszemélyes matracokhoz ( 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 és 200x200 cm) 2 db ajándék párnát adunk! A párna fedőanyaga aloe vera kivonattal kezelt, antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna. 60 C-on mosható. 

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a portól és szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit!!

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

BC-EX - Bonell rugós matrac

  • Gyártó: Rottex
  • Cikkszám: ROT05
  • Készlet információ: csak rendelésre
  • 55,300 Ft

  • Nettó: 43,543 Ft

Lehetséges opciók

Megrendelés

Címkék: Rottex matracok

Facebook tab Twitter tab