• Presto Allegro zsákrugós matrac (Prémium)
  Presto Allegro zsákrugós matrac (Prémium) Presto Allegro zsákrugós matrac (Prémium)

TERMÉK ADATAI:

Komfort: félkemény
Garancia: 10 év
Matracmagasság: 24 cm
Súlykorlát: 120 kg
Rugók száma: 250 db /m2

Szállítás: Székesfehérvár és Budapest ingyenes házhoz szállítás, vidékre megegyezés szerint, önköltségi áron!

Szállítással kapcsolatban vegye fel a kontaktot kollégánkkal a 30-628-2713- as telefonszámon.


Szállítási határidő: Rendeléstől számított 4 hét


Matrac mag:

 • Táskarugós mag
 • Vastag komfortréteg
 • Egytűs steppminta
 • Minőségi kötött-hurkolt szövet


A matrac a 2. képen már az új steppelési technikával látható.


A táskarugós matrac, vagy más néven zsákrugós matrac a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változata. A táskarugós matracok nagyfokú pontelasztikusságának köszönhetően jobban tudja követni a test vonalait, mint a hagyományos bonell rugós matracok. A táskarugós matrac tekintetében a rugótest átmérője kisebb, mint a bonell rugós matracok gyártásánál felhasznált rugók átmérője. Ennek eredményeképpen a zsákrugós matracok súlyelosztása is hatékonyabb. A táskarugós matracok esetében minden rugótest egy különálló zsákba varrva, így minden rugó egymástól függetlenül mozoghat, így igazodva a test vonalaihoz a legjobban a rugós matracok között. Ennek a pontrugalmasságnak köszönhető, hogy a fekvőfelület nem tud áthullámozni, így ha egy dupla méretű táskarugós matracon, ha az egyik fél megfordul, azt a másik fél nem fogja megérezni. Fedőrétege kiváló minőségű keményebb komforthab. Minőségi kötött-hurkolt borítószövetbe töltött tömőanyagoknak köszönhetően kellemes félkemény érzetet biztosít.
A Rottex táskarugós matrac azoknak lehet a legjobb választás, akik megbízható és felső kategóriás rugós matracot keresnek.


Egyszemélyes matracokhoz ( 80x200 cm és 90x200 cm) 1 db ajándék párnát, kétszemélyes matracokhoz ( 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 és 200x200 cm) 2 db ajándék párnát adunk! A párna fedőanyaga aloe vera kivonattal kezelt, antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna. 60 °C-on mosható.


Ingyenes házhoz szállítás!

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a portól és szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit!!

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Presto Allegro zsákrugós matrac (Prémium)

 • Gyártó: Rottex
 • Cikkszám: ALL01
 • Készlet információ: csak rendelésre
 • 86,965 Ft

 • Nettó: 68,476 Ft

Lehetséges opciók

Megrendelés

Címkék: Allegro

Facebook tab Twitter tab