• Vákuum matrac - Medical HD
    Vákuum matrac - Medical HD Vákuum matrac - Medical HD
TERMÉK ADATAI:

     Magasság: 24 cm 

    Súlykorlát: 120 kg

    Garancia: 12 év


TERMÉKLEÍRÁS:

A Best Dream matrac család kiváló minőségű prémium kategóriás terméke, azoknak az embereknek akik igazán szeretik a memory hab komfort érzetét.
Ez a matrac tökéletesen idomul a test alakjához, lehetővé teszi a természetes, ellazult helyzetben történő pihenést, ez jobb keringést, kevesebb forgolódást és jobb alvás minőséget jelent.
A test súlyának eloszlása egyenletes az egész fekvőfelületen. Ennek a matracnak a legfontosabb feladata, hogy idomuljon a testhez és nem fordítva. Amikor MEDICAL HD matracon alszik, gerince és végtagjai természetes helyzetükben pihennek, ez mentesíti az izmokat, idegeket a terheléstől ezáltal komfortos, ellazult pihentető fekvést teremt.
Huzat anyag: Ez egy speciális antiallergén szövet pamut és ezüst szálakból szőve. Ezeknek az anyagoknak köszönhetően különlegesen puha, lágy tapintású, nagy komfort érzetű huzat anyagot fejlesztettek ki. Az ezüst szál elvezeti a napközben kialakult elektrosztatikus feltöltődést, nagyon jó kellemetlen szag megelőző tulajdonsága megfelelő kényelmet biztosít az éjszaka folyamán.
Szellőző, légáteresztő szövet: Matrac oldalának középső részén legfejlettebb technológiával kialakított légáteresztő szövet található, mely maximális nedvesség elvezetést, szellőzést biztosít.
Memory hab HD: Matrac felső magja a jelenleg vásárolható legnagyobb sűrűségű (95 kg/m3) memory habból készül, mely a kiemelkedően magas tömörségének köszönhetően tökéletes komfort érzetet, tartást biztosít megelőzve ezzel számos betegség kialakulását (nyakfájás, hátfájás, derékfájás).


Egyszemélyes matracokhoz ( 80x200 cm és 90x200 cm) 1 db ajándék párnát, kétszemélyes matracokhoz ( 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 és 200x200 cm) 2 db ajándék párnát adunk! A párna fedőanyaga aloe vera kivonattal kezelt, antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna. 60 °C-on mosható.


Ingyenes házhoz szállítás!

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a portól és szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit!!

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Vákuum matrac - Medical HD

  • Gyártó: Best Dream
  • Cikkszám: VM0017
  • Készlet információ: Készleten
  • 139,900 Ft

  • Nettó: 110,157 Ft

Lehetséges opciók

Megrendelés

Kapcsolódó termékek

Tencel vízzáró, matracvédő

Tencel vízzáró, matracvédő

 TERMÉKLEÍRÁS:A jól megválasztott ..

4,950 Ft Nettó: 3,898 Ft

Címkék: Albakomfort, webáruház, matrac

Facebook tab Twitter tab