Barion Pixel
Bezár
TERMÉKEK SZŰRÉSE
Méret alapján
90x200 cm
40x50 cm
45x45 cm
70x90 cm
50x70 cm
Márka alapján
Czinger Home
Czinger Home
CzingerPET
Ár alapján
0 - 10 000 Ft
10 000 - 20 000 Ft
20 000 - 30 000 Ft

kategória

Díszpárna, betéttel - 45x45 cm - Fashion

20 000 Ft
9 990 Ft

Cikkszám: DP0055
Gyártó: Czinger Home

Díszítse kedvenc helyét ezzel a gyönyörű arany – királykék színkombinációjú díszpárnánkkal! Igazán elegáns megjelenése és cseppet sem hétköznapi mintája az unalmas, egyszerű helyeket is varázslatossá alakítja.
Mennyiség:


Elérhetőség:
Utolsó darab


banner

TERMÉK LEÍRÁS:

Legyen szó a kanapéról, ülőgarnitúráról ez a dekoratív párna kiváló választás, ha egy kis változatosságot kíván behozni mindennapjaiba. A sötétkék a bölcsességet, a szaktudást és a stabilitást jelenti; ez a kedvező szín az egység kifejezéséhez. Az arany szín a lakberendezésben is az eleganciát és a gazdagságot jelképezi, ennél fogva a glamour stílus egyik kedvenc színe. Az angol glamour szó jelentése "ragyogás" vagy "káprázat". A hagyományos értelemben vett glamour stílushoz feltétlenül hozzátartozik a fényűzés, a csillogás, a luxus. E kettő szín kombinációja igazi luxus érzetet csempész be nappalinkba.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

TERMÉK TULADONSÁGAI:

Huzata: cipzárral levehető

Díszpárna mérete: 45x45 cm

Ezek a termékek is érdekelhetik

KÉRDÉSE VAN?

Írja meg nekünk kérdéseit,
csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.