Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Comfort Fit - HR - Kemény hideghab matrac (20 cm)

Comfort Fit - HR - Kemény hideghab matrac (20 cm)
Comfort Fit - HR - Kemény hideghab matrac (20 cm)
Comfort Fit - HR - Kemény hideghab matrac (20 cm)
Comfort Fit - HR - Kemény hideghab matrac (20 cm)
Comfort Fit - HR - Kemény hideghab matrac (20 cm)
Comfort Fit - HR - Kemény hideghab matrac (20 cm)

A TERNA Comfort Fit (HR) matracot azoknak ajánljuk, akik egy kiváló minőségű, kényelmes érzetet biztosító, nagy rugalmasságú (HR) kemény matracra vágynak. A fekvőfelület, amelyet a matrac szakértője fejlesztett, hogy jobbá tegye életminőséged!

Elérhetőség
1-5 munkanap
Raktáron
25
104 700 Ft 
78 525 Ft
Kezdete: 2024.03.27   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 25
Megtakarítás 26 175 Ft
Válasszon variációt!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

20 éves szakmai tapasztalat és számos matrac kipróbálásának hasznos ötvözete a TERNA termékcsalád.

Hazaérsz és egyből az ágyba bújnál? Vagy reggelente ki sem szeretnél szállni onnan? Ne csak a fáradtság indítson erre az érzésre, hanem Comfort Fit matracunk is, melyet neked terveztünk!

Mielőtt piacra dobtuk a terméket tág körű tesztelésnek vetettük alá. Az egész családot és ismerősöket is mozgósítottuk, hogy több hónapig figyeljük miként funkcionál a matrac. Begyűjtöttük a tapasztalatokat és a vélemények egybecsengésével, miszerint minőségi pihenést, mélyebb alvást, illetve minőségi éjszakákat eredményezett a fekvőfelület, elégedetten indítottuk el a gyártást. Azóta eltelt 5 év, 600 eladott matrac és számos elégedett vásárló, boldog alvó tölti rajta éjszakáit, így biztonsággal merjük ajánlani vásárlóinknak, partnereinknek. Mi mind a mai napig ezt használjuk!

Amennyiben a kemény, de nagy komfortérzetet nyújtó matracra vágysz, úgy a Comfort Fit számodra a legjobb választás. Mindkét oldala 37 kg/m3 sűrűségű és nagy rugalmasságú (HR) hideghabból készült, ezért mindkét oldala egyforma keménységű. Sűrűbb, mint a hagyományos matrac, viszont sokkal jobban ellenáll a kifekvésnek és kigödrösödésnek. 

Ez nem egy átlagos matrac! Valóra válhat a tökéletes alátámasztásról szóló álmod, hiszen a fekvőfelület nagy rugalmasságának köszönhetően tehermentesíti a gerincoszlopod, mindamellett formatartó és antibakteriális. Kész főnyeremény! 

Ne elégedj meg a középszerű matraccal! A nagyrugalmasságú (HR) hideghab lényege, hogy remek formakövetéssel rendelkezik, strapabíró és tökéletesen átszellőzik. Attól sem kell tartanod, ha gyakran kimelegedsz vagy izzadsz, matracod ezek után is száraz marad. A fekvőfelület épp annyira kemény, hogy nem terheli meg a vállad, így nem vált ki tartós vállfájdalmat, zsibbadást. Nem forgolódsz majd éjszaka és nem leszel fáradt másnap. Háton és hason fekvőknek ajánljuk. Amennyiben az oldalfekvés a kedvenc alvó pozíciód, úgy keresd Comfort Medium matracunkat. 

A matrac magasságának megítélésében keresse szakértőinket, akik személyre szabott segítséget nyújtanak.

JÓ, HA TUDOD:
• Ingyenes házhozszállítás!
• Egyedi méretben is rendelhető!

TERMÉK ADATAI:
• Súlykorlát: 140 kg
• Komfort: kemény
• Matrac magasság: 20 cm
• 10 év garancia!

MATRACHUZAT:
Anyaga: 40% Pamut 35% Poliamid 25% Poliészter
Levehető – antibakteriális kötött huzat 40°C-on mosható. Antibakteriális nagyon jól szellőző prémium minőségű huzatanyag. Higiénikus, kellemes tapintású, puha, kényelmes egészséges alvást biztosít mindenki számára. Tartós! A matrachuzat kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik. 
A kötött szövetek abban különböznek a szövött szövetektől, hogy a fonalszálak össze vannak hurkolva. A kötött szövetek bármely irányba nyújthatóak, mert az öltések hurkokban vannak, és bármely irányba nyúlnak anélkül, hogy megerőltetnék a szövetet. Sokkal nagyobb rugalmasságot kínálva a szövött szövetekkel szemben. A kötött matrachuzat döntő fontosságú, mert lehetővé teszi a matracon való természetes mozgást anélkül, hogy tartósan eltorzulna és alakváltozást idézne elő a matrac magszerkezetén.

A matrachuzatok első osztályú prémium minőségűek, mintájuk esetenként változhat.

AJÁNDÉK PÁRNA:
• Egyszemélyes matracokhoz:
80x200 cm, 90x200 cm, 100x200 cm és 120x200 cm
1 db ajándék párnát adunk!

• Kétszemélyes matracokhoz:
140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm
2 db ajándék párnát adunk!
A párna fedőanyaga Aloe Vera kivonattal kezelt, antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna. 40 °C-on mosható.

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a poratkától, kibolyhosodástól, szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit, minőségét. Két oldalas matracvédőnk magas minőségének köszönhetően 3 rétegből áll és 95°C -n mosható, ezért a matracvédelem érdekében szívesen ajánljuk!

Adatok
Kategória
Hideghab matrac
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
TERNA0001