Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Egyoldalas gyapjú levendula mintás kispárna - 600 gr/m2 - 40x50 cm
Egyoldalas gyapjú levendula mintás kispárna - 600 gr/m2 - 40x50 cm
5 490 Ft 
4 941 Ft

Egyoldalas gyapjú levendula mintás kispárna - 600 gr/m2 - 40x50 cm

Egyoldalas gyapjú levendula mintás kispárna - 600 gr/m2 - 40x50 cm
Egyoldalas gyapjú levendula mintás kispárna - 600 gr/m2 - 40x50 cm
Egyoldalas gyapjú levendula mintás kispárna - 600 gr/m2 - 40x50 cm
Egyoldalas gyapjú levendula mintás kispárna - 600 gr/m2 - 40x50 cm
Egyoldalas gyapjú levendula mintás kispárna - 600 gr/m2 - 40x50 cm

Merino gyapjú, pamuttal ötvözve, amely a testet megfelelő hőmérsékleten tartja. A Merino gyapjú jó hatással van a migrénes tünetekre, a mozgásszervi és reumás panaszokra.

Méret
40 x 50 cm
Raktáron
10
5 490 Ft 
4 941 Ft
Kezdete: 2024.02.12   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 549 Ft
Részletek


A természet lágy érintése minden formában összpontosul ebben a párnában. A párna egyik oldalán a gyapjú töltet különlegesen meleg klímát biztosít, és a normál tartományban tartja a testhőmérsékletet. A másik oldalról a 100% pamut felület frissességet és hűvösséget ad, így ez a kombináció hűen tükrözi azt, hogy ez a párna igazi kedvenc lehet egész évben.

A Merino gyapjú számos előnyéről ismert: kellemes, puha és antiallegén. Továbbá magas komfort érzetet nyújt, így nem is párosíthattunk volna hozzá jobb növényt, mint a levendula, amely frissessége mellett még a szobát és a hangulatot is feldobja.

Nem melegszik túl, nyáron kellemesen hűvös érzetet biztosít. Levehető huzatának köszönhetően rendkívül egyszerű a tisztítása. Formatartó, így évekig élvezheted rajta a pihenést. Biztosítja a bőr légzését, hőmérséklet-kiegyenlítő hatású, jó hatással van a migrénes tünetekre.


TERMÉK ADATAI:

Ennek a párnának az egyik oldala 100% pamut levendula mintával, másik oldala 600 gr/m2 100% új-zélandi Merino gyapjú. Szegőszalaggal díszített.

MÉRETE:
Kispárna: 40 cm x 50 cm

JÓ, HA TUDOD:
Egyik oldal anyaga 100% új-zélandi Merino gyapjú
Másik oldal anyaga 100% pamut
• Hőmérséklet-kiegyenlítő hatású
• Maximális komfortot nyújt télen-nyáron
• Tökéletes minden évszakhoz
• Biztosítja a bőr légzését és javítja vérellátását
• Merino gyapjú testét megfelelő hőmérsékleten tartja, amely enyhíti az izületi gyulladást, reumát, valamint egyéb fájdalmat és fájdalmakat
Hipoantiallergén (nem vált ki allergiás reakciókat)
Jó hatással van a migrénes tünetekre, a mozgásszervi és reumás panaszokra
Kétoldalas, mindkét oldala használható
• A gyapjú egy természet alkotta rostanyag, amely megvédi testünket az időjárás viszontagságaitól, melegtől és hidegtől egyaránt. A gyapjú pikkelyes felépítéséből eredően megakadályozza a szennyeződések megkötését, lanolin-tartalmának köszönhetően - bőrnyugtató, stressz oldó és fájdalomcsillapító hatással, kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik.
• A 100% pamut segít szabályozni a test hőmérsékletet, nagyon jól szellőzik. A pamut olyan anyag, amely lehetővé teszi a levegő átáramlását.
• Kellemes viselet azoknak is, akik az éjszakai izzadástól szenvednek, függetlenül a hőmérséklettől.
• Az ágynemű természetes anyagának köszönhetően bőrbarát, nagyon kényelmes érzetet biztosít számunkra.

HASZNÁLATA:
A Merino gyapjú - pamut ágyneműt javasoljuk garnitúrában használni, az így kialakuló burokhatás kedvező tulajdonságait kihasználva. A garnitúra kicsomagolás után alaposan ki kell rázni, hogy a feldolgozás során keletkező ún. úszó szálak a termékről leváljanak. A garnitúra tisztán tartásához használjon egy könnyű vékony 100% pamut huzatot. Állagának megőrzéséhez javasoljuk a gyapjút sűrűn szellőztetni, nyirkos, nedves, párás időben, ettől telítődik, frissül a gyapjú. Napra ne tegyük, mert a gyapjúszálak töredezetté, szárazzá válnak.

TISZTÍTÁSA:
A termék gyapjú-mosószer, vagy lanolin tartalmú sampon használatával, hideg vízzel, kézzel mosható.
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antiszatikus, azaz öntisztító, így azt javasoljuk, hogy csak akkor most, ha valóban szükséges. Egyébként a fentebb említet módon, szellőztetéssel is felfrissíthető.




Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.


OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Gyapjú párna
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
GYAPP0014