Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Matrachuzat cipzáras, levehető - 15 cm

Matrachuzat cipzáras, levehető - 15 cm
Matrachuzat cipzáras, levehető - 15 cm
Matrachuzat cipzáras, levehető - 15 cm
Matrachuzat cipzáras, levehető - 15 cm

Ha matraca még jó állapotú, de a huzata elhasználódott, akkor itt a megoldás. Cipzáras, könnyen kezelhető három oldalán nyitható, majd cipzárral zárható, könnyen felhelyezhető és levehető matrachuzat.

Elérhetőség
1-3 munkanap
Raktáron
14 100 Ft
Válasszon variációt!
Részletek

Antibakteriális nagyon jól szellőző prémium minőségű huzatanyag. Higiénikus, kellemes tapintású, puha, kényelmes egészséges alvást biztosít mindenki számára. Tartós! A matrachuzat kiváló légáteresztő képeséggel rendelkezik.

A kötött szövetek abban különböznek a szövött szövetektől, hogy a fonalszálak össze vannak hurkolva. A kötött szövetek bármely irányba nyújthatóak, mert az öltések hurkokban vannak, és bármely irányba nyúlanak anélkül, hogy megerőltetnék a szövetet. Sokkal nagyobb rugalmasságot kínálva a szövött szövetekkel szemben. A kötött matrachuzat döntő fontosságú, mert lehetővé teszi a matracon való természetes mozgást anélkül, hogy tartósan eltorzulna és alakváltozást idézne elő a matrac magszerkezetén.

TERMÉKISMERTETŐ:
• Anyaga: 40% Pamut, 35% Poliamid, 25% Poliészter
• Anyagvastagsága 400 gr/m2.
• A matrachuzatok első osztályú prémium minőségűek, mintájuk esetenként változhat.
• Szövet kidolgozása miatt 15-17 cm magasságú matracra ajánlott.

MOSÁS:
Kifordítva, összecipzározva ajánlatos mosni, így megvédhetjük a bolyhosodástól, amit a mosógép okozhat. Kímélő mosás: 30 °C

Adatok
Kategória
Matrachuzat
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
MH001