Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Nord Star - táskarugós matrac

Nord Star - táskarugós matrac
Nord Star - táskarugós matrac

A TED Nord Star táskarugós matrac igazi luxus termék. Nanopocket rugós rendszere több rétegben elhelyezett első osztályú anyagok hibrid konstrukciója 4 különböző keménységet és kényelmet képes megvalósítani.

Elérhetőség
10 munkanap
Részletek

Nord Star, exkluzív, multipocket táskarugó rendszerű matrac a Ted-től luxus kivitelben a kiváló minőség és alvásstílus kedvelőinek. A matrac magja egy többzsebes rugórendszer, amely progresszív alátámasztást nyújt a test egészének, miközben reagál az őt érő nyomásra. Az ortopédiai alátámasztást egy precíz i-Springs Super Comfort technológiával készült mag garantálja, mely biztosítja a szükséges ergonómiai tartást a test különböző pontjain az általuk kifejtett nyomásnak megfelelően. Ezen felül az innovatív technológiával gyártott alapanyagok kombinációja a matrac felső rétegében összehasonlíthatatlan termikus kényelmet teremt alvás közben.

A lecipzározható felső kényelmi-rétegben elhelyezett nanopocket rugók, és a több rétegben elhelyezett első osztályú anyagok hibrid konstrukciója 4 különböző keménységet és kényelmet képes megvalósítani a Nord Star matracban. A kényelmi topper réteg könnyen megfordítható és teljesen eltávolítható, az egyéni kényelmi preferenciáknak megfelelően. A különféle kényelmi megoldások mint a perforált latex kivételes rugalmassággal, a NeroPur ™ hab neroli (narancsvirág) kivonattal, a nanopocket rugók és a rendkívül rugalmas HR hab együtt gondoskodnak róla, hogy elképesztően kényelmes legyen az ágy. A matracban elhelyezett természetes kókuszrost réteg szilárd szigetelő felületet hoz létre, és kiváló légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.

A szintetikus vegyszerektől mentes puha és gyengéd tapintású biopamut borítás, természetes antibakteriális és hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. Megjelenése valódi királyi luxust kölcsönöz a matracnak, a kényeztető téli/nyári oldalas kialakítás pedig kiváló mikroklímát biztosít egész évben az éjszaka során.
Összetétel: multipocket típusú rugókészlet, kókusz, nagy rugalmasságú habszivacs, kiváló minőségű BioRhythm textília (2.9%BAMBOO /26.4%COT 70.7%PES), vatta (pamut/ poliészter), vatta (gyapjú/ poliészter), poliuretán habszivacs, pamut textília (100%), kezelés.
Fedőmatrac: nano rugók, latex, NeroPurTM habszivacs, kiváló minőségű BioRhythm textília, cipzáras huzat és belső huzat pamutból (100%).

TERMÉK ADATAI:
• Magasság: 35 cm
• Termékcsalád: Ted Exclusive
• Gyártó: Ted
• Matrac keménysége: Félkemény -kemény
• Komfort zónák száma: 7 zónás
• Tanúsítvány, minősítés: OEKO-TEX® Standard 100
• Ajánlás: Vegyes alvástípushoz
• Matrac terhelhetősége: 140 kg/fő
• Garancia: 15 év arányosított garanciaMatracaink a feltüntetett méreteken kívüli,
• Egyedi méretekben is kérhetőek!
• Matracainknál a méret tűréshatár: +-1 cm!

AJÁNDÉK PÁRNA:
• Egyszemélyes matracokhoz:
80x200 cm, 90x200 cm, 100x200 cm és 120x200 cm
1 db ajándék párnát adunk!

• Kétszemélyes matracokhoz:
140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm
2 db ajándék párnát adunk!
A párna fedőanyaga Aloe Vera kivonattal kezelt, antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna. 40 °C-on mosható.

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a poratkától, kibolyhosodástól, szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit, minőségét. Két oldalas matracvédőnk magas minőségének köszönhetően 3 rétegből áll és 95°C -n mosható, ezért a matracvédelem érdekében szívesen ajánljuk!

Adatok
Kategória
Táskarugós matrac
Gyártó
TED
Cikkszám
VM0041