Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Szállodai damaszt csíkos paplanhuzat – 100% Pamut - áthajtós - 140 gr/m2

Szállodai damaszt csíkos paplanhuzat – 100% Pamut - áthajtós - 140 gr/m2
Szállodai damaszt csíkos paplanhuzat – 100% Pamut - áthajtós - 140 gr/m2
Szállodai damaszt csíkos paplanhuzat – 100% Pamut - áthajtós - 140 gr/m2

Minőségi anyag, amely bírja a gyűrődést, így sok hotelben megtalálható, ami nem meglepő hiszen nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire strapabíró anyag emellett még könnyű a kezelése is. Megjelenésében is látszik a minőség, elegancia és hálószobánk egy szempillantás alatt hotelszobává alakul, ahol a jó pihenés garantált!

Raktáron
17
13 200 Ft 
10 950 Ft
Kezdete: 2024.03.13   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 17
Megtakarítás 2 250 Ft
Válasszon variációt!
Részletek

  • Damaszt csíkos paplanhuzatunk anyaga 100% pamut, 2 cm csíkozással, 140 gr/m2 súlyú, minősége kiváló. Könnyen kezelhető hotel pamut-damaszt alapanyagokból készül, mely nem csak komfortérzetünket növeli, de hálószobánk dísze is.
  • 100% pamut, ami segít szabályozni a test hőmérsékletet, nagyon jól szellőzik.
  • Természetes anyagának köszönhetően bőrbarát, nagyon kényelmes érzetet biztosít számunkra. A legmagasabb minőségű anyagot használjuk, hogy lágy érzést hozzunk létre, amely simogatja a bőrét.
  • Könnyen tisztítható.
  • Paplanhuzatunk áthajtós, ami megkönnyíti a fel és lehúzását. A bújtatós zárásának köszönhetően csupán egy hajtás az egész művelet és nem kell aggódnia a gombok és cipzárak rögzítése miatt.
  • Saját gyártású termékünk.

 

Székesfehérvári üzletünkben termékeinket kiállítva is megtekintheti.

A paplanhuzat mérete:
1 db paplanhuzat: 140 * 200/30 cm

(Az ágynemű méreteire rászámolva az első mosási zsugorodás.)

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:

Mosógépben mosható 60 °C fokon. Szárítógéppel szárítható, normál hőfokon. A huzat magas hőmérsékleten vasalható. Vegyileg tisztítható.

Hotelek, szállodák, panziók, apartmanok részére is ajánljuk, illetve kórházak, egészségügyi intézmények számára is tökéletes választás.



Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Szállodai párnahuzat, paplanhuzat
Összetétel
Szállodai csíkos ágyneműhuzat 100% pamut
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
SZD0020-SZ