Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Kasmír Gyapjú europárna 550 gr/m2 - 40x80 cm LUXUS MINőSÉG
Kasmír Gyapjú europárna 550 gr/m2 - 40x80 cm LUXUS MINőSÉG
13 200 Ft 
11 880 Ft

Kasmír Gyapjú europárna 550 gr/m2 - 40x80 cm LUXUS MINőSÉG

Kasmír Gyapjú europárna 550 gr/m2 - 40x80 cm LUXUS MINőSÉG
Kasmír Gyapjú europárna 550 gr/m2 - 40x80 cm LUXUS MINőSÉG

A Kasmír gyapjú, amely különleges és gyönyörű. A kasmír gyapjút jellemzi a gyönyörű megjelenés, puha tapintás és kifinomultság.

Méret
40 x 80 cm
Raktáron
10
13 200 Ft 
11 880 Ft
Kezdete: 2024.02.12   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 1 320 Ft
Részletek


A kasmír gyapjú az egyik legdrágább és legkeresettebb anyag, ami jellemzi a gyönyörű megjelenés és az ár.


De miért olyan drága a kasmír?

Egyszerű a válasz: a kasmír különlegesTényleg különleges rost. 
Négy évbe telik, mire egy kecske elég gyapjat növeszt, hogy egyetlen pulóvert tudjanak belőle készíteni, de a nyersanyag begyűjtése és a feldolgozási idő is hosszadalmasabb.


A gyártási folyamat is különleges - a kasmírgyapot az alsó haj (az alsó hajréteg) fésülésével nyerhető speciális kecskékből, amelyek kasmírgyapotot biztosítanak. A Kashmír kecske Indiából és Pakisztánból származik. Manapság a Kashmír kecskét a világ számos országában tenyésztik.


A kasmírnak különböző minőségfokozatai vannak, ami attól is függ, hogy a kecske mely testrészéről származik. A nyak- és az ágyékkörnyéki területen találhatóakból készülnek a prémium minőségű termékek.

Kiváló szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, a puha és sűrű anyag -40 ° C-os hőmérsékleten is melegen tarthatja a testet. A szálak egyedi szerkezetének köszönhetően a kasmír sokkal jobban és tovább tartja meg a testhőt, mint a sima gyapjú.

Ezekről a kasmírkecskékről van szó:

Ezekről a kasmírkecskékről van szó.


A kasmírral kapcsolatos tény az, hogy egy általános takaró előállításához 6 - 8 kecske gyapjújára van szükség, ez az egyik oka annak, hogy a kasmír drága és az előállítása több munkát igényel.

A kasmír három színben kapható: szürke, barna és fehér, de ez egy olyan anyag, amely képes nagyon sokféle színre festeni. Színezhető annyira, mint bármely más gyapjú.

A kasmírrost hatszor finomabb az emberi hajhoz képest. A kasmír olyan anyag volt, amelyet a Római Birodalom nemesei használtak. A 18. századtól kezdve ez az anyag népszerűvé vált az európai királyi családok és az arisztokraták körében.



TERMÉK ADATAI:
100% kasmír gyapjú párna levehető huzattal van ellátva, így a párnabetétet külön lehet mosni, tisztítani. Mindkét oldalán a fedőanyag 550 g/m2 kasmír gyapjú.

MÉRET:

Europárna: 40 cm x 80 cm

JÓ, HA TUDOD:
• Hőmérséklet-kiegyenlítő hatású
• Maximális komfortot nyújt télen-nyáron
• Tökéletes minden évszakhoz
• Biztosítja a bőr légzését és javítja vérellátását
• Hipoantiallergén (nem vált ki allergiás reakciókat)
• Jó hatással van a migrénes tünetekre, a mozgásszervi és reumás panaszokra
• Kétoldalas, mindkét oldala használható
• A gyapjú egy természet alkotta rostanyag, amely megvédi testünket az időjárás viszontagságaitól, melegtől és hidegtől egyaránt.
• A gyapjú pikkelyes felépítéséből eredően megakadályozza a szennyeződések megkötését, lanolin-tartalmának köszönhetően - bőrnyugtató, stressz oldó és fájdalomcsillapító hatással,kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik.


HASZNÁLATA:
A kasmír gyapjú ágyneműt javasoljuk garnitúrában használni, az így kialakuló burokhatás kedvező tulajdonságait kihasználva. A gyapjút kicsomagolás után alaposan ki kell rázni, hogy a feldolgozás során keletkező ún. úszó szálak a termékről leváljanak. Az ágynemű használatakor a takarót nem kell huzatba húzni, csak ha az Ön komfortja ezt igényli. A párna tisztán tartásához használjon egy könnyű vékony 100% pamut huzatot. Állagának megőrzéséhez javasoljuk a gyapjút sűrűn szellőztetni, nyirkos, nedves, párás időben, ettől telítődik, frissül a gyapjú. Napra ne tegyük, mert a gyapjúszálak töredezetté, szárazzá válnak.

TISZTÍTÁSA:
A termék gyapjú-mosószer, vagy lanolin tartalmú sampon használatával, hideg vízzel, kézzel mosható.




Gyapjú termékünk Woolmark tanusítvánnyal rendelkezik!


A Woolmark egy gyapjúipari tanúsítási jel, amelyet a The Woolmark Company által meghatározott minőségi előírásoknak megfelelő tiszta gyapjú termékeken használnak. A The Woolmark Company tulajdonában lévő védjegy, amely 2007 óta az Australian Wool Innovation Limited (AWI) leányvállalata. Az AWI engedélyezi, hogy a Woolmark védjegyet kapcsolt gyártók használják termékeiken, mint tanúsító védjegyet, amely szerint a termék megfelel az AWI által előírt szabványoknak. A védjegyet textiltermékeken alkalmazzák annak biztosítására, hogy a termék 100% -ban tiszta új gyapjúból készült.

Az igazi, tiszta gyapjúból készül termékek megjelölése sok fajtájú, de egy biztos: a Woolmark megjelölésű termékeinkkel biztosítjuk, hogy nálunk a minőségre 100% garancia.


Az Albakomfort által árusított gyapjú termékeink minősége és vásárlóink elégedettsége a legfontosabb a számunkra!

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Gyapjú párna
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
GYAPP0006