Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

TR - táskarugós matrac

Az exkluzív kivitelű matrac komfort rétegét az aircell hab adja. Ez a zsákrugós matrac azoknak lehet a legjobb választás, akik megbízható és felső kategóriás rugós matracot keresnek.

Elérhetőség
3-4 hét
Részletek

A TR matracok 130 mm-s 2,2-s rugókat tartalmaznak azzal a különbséggel, hogy ezekben a matracokban a rugók külön-külön zsákba vannak varrva. Ezáltal sokkal magasabb a pontelasztikussága a bonell rugóval szemben, így nőhet a matrac élettartama is, mivel ráfeküdve csak azok a rugók fognak mozogni amit éppen terhelünk. További kényelem érdekében tartalmaz a matrac 20 mm-s aircell komfort réteget. A Rottex zsákrugós matrac család tagja. A táskarugós matrac legfőbb jellemzője a pontelasztikusság, komfort réteggel, 5 zónás kialakításban. A zsákrugós matracok, vagy más néven táskarugós matracok a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változata. A táskarugós matracok belő szerkezetében majdnem dupla annyi rugótest van, mint a bonell rugós matracok belsejében. A zsákrugós matracok nagyfokú pontelasztikusságának köszönhetően jobban tudja követni a test vonalait, mint a hagyományos bonell rugós matracok. A zsákrugós matracok tekintetében a rugótest átmérője kisebb, mint a bonell rugós matracok gyártásánál felhasznált rugók átmérője. Ennek eredményeképpen a zsákrugós matracok súlyelosztása is hatékonyabb. A táskarugós matracok esetében minden rugótest egy különálló zsákba, vagy tasakba vannak varrva, így minden rugó egymástól függetlenül mozoghat, így igazodva a test vonalaihoz a legjobban a rugós matracok között. Ennek a pontrugalmasságnak köszönhető, hogy a fekvőfelület nem tud áthullámozni, így ha egy dupla méretű zsákrugós matracon az egyik fél megfordul, azt a másik fél nem fogja megérezni. Mivel a táskarugós matracok rugótestei között nincs érintkezés, ezért a rugótestek kopásából adódó problémák is kiküszöbölhetők. A zsákok, amikbe a rugótestek vannak varrva továbbá az oldalirányú elmozgást is lehetetlenné teszik, ezzel is emelve a zsákrugós matracok kényelmét.
A Rottex a zsákrugós matracok gyártásánál 130 mm magas rugótesteket használnak 230 rugó/nm sűrűségben. A rugós matracok terén ez igen sűrűnek mondható, ezzel is fokozva a matrac pontrugalmasságát. A Rottex matracok mindegyike hazai gyárakban készülnek, hogy ezzel is elősegítsék a hazai gazdaság fellendülését. Tehát a Rottex zsákrugós matracok azoknak lehet a legjobb választás, akik megbízható és felső kategóriás rugós matracot keresnek.

JÓ, HA TUDOD:
• Szállítási határidő: megrendeléstől számított 4 hét.
• Ingyenes házhozszállítás!
• Egészségpénztárnál elszámolható!

TERMÉK ADATAI:
• Magasság: 17 cm
• Súlykorlát: 120 kg
• Garancia 10 év
• Huzat anyaga: Termo pamut és gyapjú
• Huzat típusa: Termo pamut vatelin
• Komfort: Félkemény

ÖSSZETÉTEL:
• 2+13+2 hideg hab+rugótest+hideg hab
• Keménységi fokozat: 6-s skálán 3 -s

AJÁNDÉK PÁRNA:
• Egyszemélyes matracokhoz:
80x200 cm, 90x200 cm, 100x200 cm és 120x200 cm
1 db ajándék párnát adunk!

• Kétszemélyes matracokhoz:
140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm
2 db ajándék párnát adunk!
A párna fedőanyaga Aloe Vera kivonattal kezelt, antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna. 40 °C-on mosható.

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a poratkától, kibolyhosodástól, szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit, minőségét. Két oldalas matracvédőnk magas minőségének köszönhetően 3 rétegből áll és 95°C -n mosható, ezért a matracvédelem érdekében szívesen ajánljuk!

Adatok
Kategória
Táskarugós matrac
Gyártó
Rottex
Cikkszám
ROT09