Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Astrea Ortho - táskarúgós matrac

Astrea Ortho - táskarúgós matrac
Astrea Ortho - táskarúgós matrac

Az Astrea Ortho matrac egy speciálisan megerősített szerkezetű zsebrugókból és nagy sűrűségű poliuretán habokból készült fekvőfelület, amelynek célja a keményebb felület és a jobb alátámasztás.

Elérhetőség
10 munkanap
Részletek

Az Astrea Ortho a kollekció legkeményebb modellje, a legjobb a háton alvók számára. A matrac nem deformálódik könnyen, függetlenül attól, mekkora nyomás helyeződik rá. A matracbelső megerősített táskarugós egység, mely nagy sűrűségű Body CareTM habszivacsot tartalmaz, hogy a gerincoszlopalátámasztása mindig szilárd legyen az alvó felületen. A kiváló ortopédiai testhelyzet biztosítása érdekében, miközben messzemenően szem előtt tartottuk a kényelmet, ez a tartós és stabil matracbelső egy puha huzatban kapható, hogy a termék kiváló higiéniai minőségben és pamutgazdag béléssel biztosítson jól kiegyensúlyozott alvó felületet.

TERMÉK ADATAI:
• Matracmagasság: 23 cm

• Egyedi méretben is elérhető!
• Matracainknál a méret tűréshatár: +-1 cm!

AJÁNDÉK PÁRNA:
• Egyszemélyes matracokhoz:
80x200 cm, 90x200 cm, 100x200 cm és 120x200 cm
1 db ajándék párnát adunk!

• Kétszemélyes matracokhoz:
140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm
2 db ajándék párnát adunk!
A párna fedőanyaga Aloe Vera kivonattal kezelt, antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna. 40 °C-on mosható.

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a poratkától, kibolyhosodástól, szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit, minőségét. Két oldalas matracvédőnk magas minőségének köszönhetően 3 rétegből áll és 95°C -n mosható, ezért a matracvédelem érdekében szívesen ajánljuk!

Adatok
Kategória
Táskarugós matrac
Gyártó
TED
Cikkszám
TRM0002