Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Merinos gyöngyszem pléd - fehér

Merinos gyöngyszem pléd - fehér
Merinos gyöngyszem pléd - fehér
Merinos gyöngyszem pléd - fehér
Merinos gyöngyszem pléd - fehér
Merinos gyöngyszem pléd - fehér
Merinos gyöngyszem pléd - fehér
Merinos gyöngyszem pléd - fehér

Esztétikájában és funkciójában is kiemelkedő: a legjobb választás ez az egyszínű pléd. Puha tapintása és melegsége miatt egy esős, hűvösebb napon bármikor magunk köré tekerhetjük egy forró tea kíséretében.

Raktáron
9 900 Ft
Válasszon variációt!
Részletek

• Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánljuk ezt a kellemesen meleg, puha takarót, amely akár kanapéra vagy ágyra terítve, de még strandon, illetve piknikezésen is megállja a helyét. Egy hűvös éjszakán nincs is jobb, mint beburkolózni egy puha meleg plédbe.
• Hotelben, vendégházban, szállodában kulcsfontosságú, hogy a fázós vendégek találjanak maguknak kellemesen puha és meleg kiegészítőt a szekrényben. Ezzel a pléddel garantáltan meg lesznek elégedve vendégei.

TERMÉK ADATAI:
Méret: 150x200 cm, 200x220 cm
Összetétel: 100% Poliészter
Szegett szélű
Szín: fehér

HASZNOS TANÁCSOK:
Tip! Ha esetleg szerkényben tárolná érdemes természetes lepkeirtót elhelyezni mint például a levendula, rozmaring, Marselle szappan. A természetes lepkeirtók nem csak a plédet védik, emellett olcsóak, jó minőségűek, vegyszermentesek.

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ:
Mosógépben 30 C°-on mosható, gépben szárítható.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Pléd
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
PLD08