Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Freya ágytakaró - Türkiz

Ha szeretne egy kis színt csempészni hálószobájába a Freya Türkiz ágytakaró kiváló választás az Ön számára. Gyönyörű színe mellett igazi szállodai hangulatot hoz magával.

Raktáron
25 950 Ft
Válasszon variációt!
Részletek

Amikor esztétikáról van szó, akkor az okos, tiszta vonalvezetést kínáló a Freya ágytakaró megoldás lehet Önnek. Népszerű és praktikus kiegészítő ágytakaró, hiszen megvédi az ágyneműt a portól és szennyeződésektől, illetve lágy, türkiz színével hangulatot visz a belső térbe. Nagy segítség a kényelmesebb áttérésre a hidegebb hónapokba, valamint mikor az időjárás még kiszámíthatatlan. Szállodai minőségével és dekoratív megjelenésével egyből kellemesebb hatást fog eredményezni a szobájában.

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:
Mosógépben kímélő programon mosható 30 °C fokon. Nem fehéríthető. Nem lehet mosógépben centrifugálni, illetve szárítógépben szárítani. A huzat magas hőmérsékleten vasalható.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Ágytakaró
Gyártó
Czinger home
Cikkszám
ATAK0002