Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Sybill ágytakaró - Ezüst

Esztétika és védelem. A Sybill Ezüst ágytakaró tökéletes választás lehet hálószobájának dekoratív díszítéséhez. Azoknak ajánljuk, akik értékelik a kifinomult eleganciát és stílust. Nem csak, hogy megvédi szennyeződésektől az ágyát, hanem praktikus is.

Részletek

A Sybill Ezüst ágytakaró szinte beragyogja otthonát. Modern mégis elegáns külsőt kölcsönöz kedvenc helységünkbe. Reggelente az ágy megterítése egy ágytakaró hozzáadásával elgondolkodtató. Egyszerűen dobja át, simítsa le, és azonnali szerkezetet ad. Ezzel megvédi ágyneműjét a portól, illetve a szennyeződéstől emellett pedig a hálószobák gyönyörű díszítő elemeként is tökéletesen funkcionál. A tartós anyagok garantálják, hogy a termék használatakor 100% elégedettség várja kedves vásárlóinkat.

A csomag csak az ágytakarót tartalmazza, párnahuzat, betétet külön kell rendelni:
Párnahuzat mérete 50*70 cm
Párnahuzat + betéttel 50*70 cm
Párnabetét

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:

Mosógépben kímélő programon mosható 30 °C fokon.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Ágytakaró
Gyártó
Czinger home
Cikkszám
ATAK0006