Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Kockás design kutyafekhely

Kockás design kutyafekhely
Kockás design kutyafekhely
Kockás design kutyafekhely
Kockás design kutyafekhely
Kockás design kutyafekhely
Kockás design kutyafekhely
Kockás design kutyafekhely
Kockás design kutyafekhely
A bevackolódás szerelmeseinek ajánljuk ezt a kisállat fekhelyet. A puha és magas komfort érzetet adó párna fekvőfelülete tökéletes egy kis lustálkodásra, alvásra.
Raktáron
27 900 Ft
Válasszon variációt!
Részletek
A bevackolódás szerelmeseinek ajánljuk ezt a kisállat fekhelyet. A puha és magas komfort érzetet adó párna fekvőfelülete tökéletes egy kis lustálkodásra, alvásra. A vastag töltetnek köszönhetően kényelmes, felveszi kedvence formáját, testhelyzetét. Töltete szilikonizált poliészter szál, amely habkönnyű, formatartó, mosás után sem veszíti el rugalmasságát.

A párna fekhely mindkét oldalát ugyan azzal a bútorszövet anyaggal láttuk el.

Ennek a fekhelynek az is az előnye, hogy cipzáras, valamint a levehető huzat alatt a fekvőfelület magján egy belső huzat található, amely megkönnyíti a mosás után a huzat visszahelyezését.

Arra is odafigyeltünk, hogy a cipzár ne okozzon kellemetlenséget, ne akadjon bele kis kedvence körme vagy ne nyomja valamelyik testrészét, ezért rejtett cipzárral láttuk el a fekhelyet.

Mosás: Komolyabb mosást nem igényel, ideális megoldás a 30 fokon történő, kímélő programú vagy kézi tisztítás.

Anyaga: Bútorszövet



Választható méretek:

Közepes - 48x80 cm
Nagy - 60x95 cm
Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik
Adatok
Kategória
Kisállat fekhely
Gyártó
CzingerPET
Szín
Mintás
Cikkszám
PET0017