Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Gyapjú vesemelegítő - 35x90 cm - EXTRA nagy
Gyapjú vesemelegítő - 35x90 cm - EXTRA nagy
16 500 Ft 
14 850 Ft

Gyapjú vesemelegítő - 35x90 cm - EXTRA nagy

Gyapjú vesemelegítő - 35x90 cm - EXTRA nagy
Gyapjú vesemelegítő - 35x90 cm - EXTRA nagy
Gyapjú vesemelegítő - 35x90 cm - EXTRA nagy
Gyapjú vesemelegítő - 35x90 cm - EXTRA nagy
Gyapjú vesemelegítő - 35x90 cm - EXTRA nagy
Gyapjú vesemelegítő - 35x90 cm - EXTRA nagy

Természet ihlette, faágas Merino gyapjú derékmelegítő, melynek használata számos előnyt rejt: testrészét megfelelő hőmérsékleten tartja, bizosítja a bőr légzését és javítja a vérellátást. Tépőzáras megoldással könnyen a megfelelő méretre állítható.

Méret
35x90 cm
Raktáron
10
16 500 Ft 
14 850 Ft
Kezdete: 2024.02.08   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 1 650 Ft
Részletek

Prémium minőségű 100% bárány gyapjú derékmelegítő. Ezt a terméket abszolút a vadon, az erdő inspirálta, a faágak finoman átszövik, így az anyatermészet lágy ölén érezheted magad, ha derekad köré csatolod.

Négy évszakos, így bármikor élvezheted előnyeit. A gyapjú vesemelegítő természetesen szabályozza a derék és a vesék melegét a gerinc és az izmok kondícióját.

Finom kis szálai puhák és kellemes meleget biztosítanak.



TERMÉK ADATAI:
100% bárány gyapjú kétoldalas vesemelegítő. Az egyik oldala 600 gr/m2 a másik oldala 450 gr/m2

MÉRETE:
Derékmelegítő: 35 x 90 cm

JAVASOLT:
• Derékfájási panaszok
• Reumás fájdalmak esetén

JÓ, HA TUDOD:
• Anyaga 100% bárány gyapjú
• Hőmérséklet-kiegyenlítő hatású
• A gyapjú vesemelegítő természetesen szabályozza a derék és a vesék melegét a gerinc és az izmok kondícióját
• Maximális komfortot nyújt télen-nyáron
• Tökéletes minden évszakhoz
• Biztosítja a bőr légzését és javítja vérellátását
• A vesemelegítő két széle gumival és tépőzárral van ellátva, így könnyen a megfelelő méretre állítható, ezáltal egyszerűen elnyerhető a kívánt feszesség a derékon
• Jó hatással van a migrénes tünetekre, a mozgásszervi és reumás panaszokra
• A gyapjú egy természet alkotta rostanyag, amely megvédi testünket az időjárás viszontagságaitól, melegtől és hidegtől egyaránt. A gyapjú pikkelyes felépítéséből eredően megakadályozza a szennyeződések megkötését, lanolin-tartalmának köszönhetően - bőrnyugtató, stressz oldó és fájdalomcsillapító hatással,kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik.

HASZNÁLATA:
Állagának megőrzéséhez javasoljuk a gyapjút sűrűn szellőztetni, nyirkos, nedves, párás időben, ettől telítődik, frissül. Napra ne tegyük, mert a gyapjúszálak töredezetté, szárazzá válnak.

TISZTÍTÁSA:
A termék gyapjú-mosószer, vagy lanolin tartalmú sampon használatával, hideg vízzel, kézzel mosható.
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antiszatikus, azaz öntisztító, így azt javasoljuk, hogy csak akkor most, ha valóban szükséges. Egyébként a fentebb említet módon, szellőztetéssel is felfrissíthető.

 


Gyapjú termékünk Woolmark tanusítvánnyal rendelkezik!


A Woolmark egy gyapjúipari tanúsítási jel, amelyet a The Woolmark Company által meghatározott minőségi előírásoknak megfelelő tiszta gyapjú termékeken használnak. A The Woolmark Company tulajdonában lévő védjegy, amely 2007 óta az Australian Wool Innovation Limited (AWI) leányvállalata. Az AWI engedélyezi, hogy a Woolmark védjegyet kapcsolt gyártók használják termékeiken, mint tanúsító védjegyet, amely szerint a termék megfelel az AWI által előírt szabványoknak. A védjegyet textiltermékeken alkalmazzák annak biztosítására, hogy a termék 100% -ban tiszta új gyapjúból készült.

Az igazi, tiszta gyapjúból készül termékek megjelölése sok fajtájú, de egy biztos: a Woolmark megjelölésű termékeinkkel biztosítjuk, hogy nálunk a minőségre 100% garancia.

Az Albakomfort által árusított gyapjú termékeink minősége és vásárlóink elégedettsége a legfontosabb a számunkra!

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Kiegészítő
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
GYVM03