Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Prémium matrac kutyafekhely - Szürke

Prémium matrac kutyafekhely - Szürke
Prémium matrac kutyafekhely - Szürke
Prémium matrac kutyafekhely - Szürke
Prémium matrac kutyafekhely - Szürke
Prémium matrac kutyafekhely - Szürke
Prémium matrac kutyafekhely - Szürke
Optimális alátámasztás kisebb vagy nagyobb kedvencének. Több rétegből áll, tetején komfort zónával ellátott. Kutyájának bármilyen fekvő pozícióban tökéletes alátámasztást biztosít.
Raktáron
26 990 Ft
Válasszon variációt!
Részletek
TERMÉKLEÍRÁS:
Előkelő megjelenés, elegáns, plüss textillel ellátott matrac fekhely, mely klasszikus, időtlen és bármely lakberendezési stílushoz illeszkedik. A fekvőfelület magja félkemény hideghab, huzata kellemes hőérzetet adó puha, szőrös és levehető. Alsó része úgynevezett anti-slip, csúszásgátló anyagból készült, ez a padlózathoz jól tapadó szövet.

Állatbarát, könnyen tisztítható anyagból előállított, egy kis baleset során könnyen letörölheti a foltokat.

Ez a szövet egy speciális védőréteggel van ellátva, ami megakadályozza a folyadék gyors lefolyását az anyag szerkezetébe. A folyadék az anyag felületén cseppfolyósodik, nehezítve az azonnali beszivárgást az anyagba. Ez lehetővé teszi az esetleges kiömlött folyadék gyors felitatását egy papírtörlő segítségével.

A matrac magja nagy sűrűségű, 35 kg/m3 és nagy rugalmasságú (HR) hab, amely hideg habból készült, így kitűnő fekvőfelületet nyújt pihenés és alvás során. Tökéletesen megtámasztja kis kedvence gerincoszlopát, rugalmasságának köszönhetően pedig, kényelmes pihenést biztosít.

A matrachab rugalmassága miatt kedvence könnyen fel tud kelni a fekhelyéről és nem süpped bele. Idősebb és beteg kedvencek az egyik legjobb választás. Nagy sűrűségének köszönhetően a matrac magja hosszútávon tartós és gödrösödés mentes marad. Ennek a fekhelynek az is az előnye, hogy cipzáras, valamint a levehető huzat alatt a matrac magján egy belső huzat található, amely megkönnyíti a mosás után a huzat visszahelyezését.

Arra is odafigyeltünk, hogy a cipzár ne okozzon kellemetlenséget, ne akadjon bele kis kedvence körme vagy ne nyomja valamelyik testrészét, ezért rejtett cipzárral láttuk el a fekhelyet.

Mosás: Mosógép helyett langyos vízben, kézzel tisztítható



Választható méretek:

M - 60x80x10 cm
L - 75x100x13 cm
XL - 80x120x15 cm
2XL - 100x140x18 cm
Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik
Adatok
Kategória
Kisállat fekhely
Gyártó
CzingerPET
Szín
Szürke
Cikkszám
PET0010